Recenze z destinace Kos

Vloženo: 21.7.2008 18:30:10 Hotel: Hotel Nirides

Poloha:

Dobrá od hlavného mesta vzdialená asi 1, 5 km.

Personál:

Ok

Shrnutí:

Celkovo ok až na pláž, možnosť pochodiť ostrov a samé pamiatky



Vloženo: 3.7.2008 22:44:06 Hotel: Hotel Nirides

Poloha:

Blisko krasnej plaze !!!

Personál:

Na zaciatku pokym neotravujete prijemny

Shrnutí:

No nad 8000sk neodporucam !!!



Vloženo: 10.12.2007 22:42:52 Hotel: Hotel Nirides

Poloha:

Hotel Niriides leží v rušnejší ulici na předměstí Kos Town, kde najdete spousty obchůdků, taveren a možností zábavy.

Personál:

Hotelový personál byl celkem ochotný a milý.

Shrnutí:

Ubytování odpovídá kategorii. Jinak je to opravdu příjemný hotel s přátelskou atmosférou. Jedinou nevýhodou je menší hotelová pláž, na kterou je nutné přejít přes rušnější ulici.



Vloženo: 3.9.2007 13:27:03 Hotel: Hotel Nirides

Poloha:

Hezky vyhled do zahrady a na more, ale hluk z ulice a spatna plaz.

Shrnutí:

Prumerny hotel s prumernym stravovanim, polohu hotelu jsme kompenzovali vylety a dojizdenim na lepsi plaze.



Vloženo: 24.9.2007 15:16:23 Hotel: Studia Katras

Poloha:

Apartmány jsou umístěny na hlavní (a jediné) třídě v Tigaki. Jsou cca. 3-5 minut chůze od jedné z nejkrásnějších pláží na ostrově. Ve stejné vzdálenosti se nachází i supermarkety a další obchůdky. Restaurace, taverny a bary jsou umístěny po celé délce hla

Personál:

Apartmány Katras vlastní rodina Katras a všichni jsou moc milí a vstřícní. Úklid je každý den. Ručníky se mění 5 x za týden, ložní prádlo 3 x.

Shrnutí:

Dovolená na ostrově Kos pro mě osobně byla jedna z nejkrásnějších dovolených, které jsem kdy zažila. Ubytování, pláže, výlety, rozmanitost ostrova, to je to, co zde naleznete. Nemůžu než doporučit.



Vloženo: 5.8.2008 19:31:29 Hotel: Studia Katras

Poloha:

Hotel umístěn na jediné rušné ulici ve městečku Tigaki, rušno do noci, nedaleko dětský klub jiného hotelu, takže celý pobyt jedna a ta samá dětská písnička každý podvečer pořád dokola

Shrnutí:

Celkem hezká dovolená, stojí zato celý ostrov projet, podívat se i k termálu, který vytéká ze skály do moře, také výlet na ostrov Nisiros je zajímavý, jede se lodí a na ostrově Vás zavezou ke kráteru sopky, trochu smdí. Rozhodně nespoléhat na delegátku moc toho nevěděla



Vloženo: 9.8.2008 18:01:27 Hotel: Studia Katras

Poloha:

Apart. dům je umístěn na hlavní ulici, večer doléhá hluk, ale to k tomu patří, noční život , na druhé straně je dětský koutek odkud se v podvečer ozívájí animátoři, bohužel se stále stejnou písničkou, kterou chtějí naučit všechny děti

Personál:

Majitele jsme potkali pouze při příjezdu, ale zdál se být v pohodě

Shrnutí:

Krásný ostrov, ale rozhodně se vyplatí si půjčit skůtr/ auto, kolo/ a celý ostrov si projet podle svého, jsou zde překrásné pláže písečné i kamenité, nádherné vyhlídky na moře a na protější břehy Turecka, stojí za to jet k termálním pramenům- teploučká voda vytékající ze skal do moře se sírou, prý léčivé prameny- ve vodě se nemá být déle než dvacet minut/ možno opakovat/. Nádherný je též výlet na ostrov Nasiris, kde je sopka, můžete sestoupit do jejího kráter, není to až tak náročné, ale je lepší vzít si pevnou obuv, je tam od nohou teplo, nedoporučují astmatikům, ale to průvodce řekne bohužel až když stojíte nad kráterem, není tam ani tel. signál pro přivolání lékaře. Je potřeba nespoléhat na delegátku, protože toho moc nevěděla, ale věděla to přesně, prosazuje svoje půjčovny a výlety.My máme spousta nádherných zážitků, proto přeji i Vám pokud se rozhodnete Kos navštívit, at si užijete nádhernou dovolenou, nenechte si ji kazit drobnostma



Vloženo: 12.11.2008 8:27:31 Hotel: Athina

Poloha:

Poloha hotela je príjemná - tiché prostredie. Asi za 30 minút pešo pohodlnou chôdzou sa dostanete do centra mesta Kos. Podotýkam, že prechádzky do centra sme absolvovali skoro každý deň, lebo to bol jediný spôsob ako neprísť o 10kg ťažší domov :-D Po cest

Personál:

Personál hotela bol veľmi milý, ústretový, recepčné hovoria buď nemecky alebo anglicky. Snack bar - zábavní barmani, ktorí sa snažili robiť zábavu za každých okolností. Upratovanie - nad moje očakávania. Čisté prádlo každý deň, upratané, upratovačky tiež

Shrnutí:

Athina a pobyt na ostrove Kos ma veľmi milo prekvapil. Ostrov je malý, pobehali sme ho na skútri za jeden deň a videli sme čarovné miesta a pláže na juhu ostrova. Hotel je pekne zrekonštruovaný, poskytuje všetko, čo viac menej náročný turista hľadá. Určite by som sa tam ešte niekedy chcela vrátiť, hlavne pre to, že som zvedavá ako to tam bude vypadať za 5-10 rokov, lebo tam bolo veľa rozostavaných hotelíkov a služby sa budú určite len a len zdokonalovať Spomienky na príjemných ľudí a krásne zážitky mi zostanú ešte dlho v pamäti. Pamätné miesta sú hlavne najvyššie položená dedinka Zia kde je množstvo obchodíkov. Mesto Kefalos. Pláže na juhu ostrova - Paradise, Magic. Hlavné mesto Kos - v noci je krásne a plné ľudí, cez deň je v ňom dobré obdivovať veľa historických pamiatok. Výlety loďou stoja za to - či už kúpanie sa pri opustenom ostrove, šmýkanie sa z lode priamo do mora, alebo chytanie rýb z lode a potom barbecue na opustenej pláži...Odporúčam aj ako dovolenku s malými deťmi.



Vloženo: 8.9.2008 10:21:18 Hotel: Athina

Poloha:

Píše sa, že 10 minút pešo. Áno, ale na najbližšiu križovatku, kde ešte stále nie je centrum. My sme do centra došli tak za 40-50 minút. Ale aspoň sme sa prešli.

Personál:

Celkom milí a zábavný, najmä pri Snack bare pri bazéne, recepčné tiež v pohode.

Shrnutí:

Do hotela a na ostrov Kos by sme sa určite vrátili, ale all inclusiv určite nie, stačí polpenzia kvôli jedlu. Lebo nápoje boli super. Takže radšej taverny. Ale my chceme spoznávať iné krajiny, takže tam možno sa dostaneme o dosť veľa rokov. :-)



Vloženo: 21.10.2008 16:56:26 Hotel: Athina

Poloha:

Na klidném místě,v noci sice štěkají psi,ale zavřené dveře to jistí,kdo spolehlivě pracuje brzy nad ránem jsou popeláři.

Personál:

Personál je v pohodě,lepší je když umíte anglicky

Shrnutí:

na ostrově Kos,v Lambi se nám líbilo,někteří spolurekreanti remcali,že je jídlo špatné,že je moře daleko,že jsou vlny,že je tam nuda.Já jsem byla spokojená,Řeci jsou docela nepořádní a s tím je třeba počítat.V hotelu je pohoda,ale za plotem už je území nikoho.Každý si představuje něco jiného ,ale nerozmlsaným lidem se zde určitě bude líbit.



Vloženo: 28.7.2008 7:39:57 Hotel: Athina

Poloha:

Pěkný hotel údajně po rekonstrukci v menší zahradě.

Personál:

Ochotný.

Shrnutí:

V hotelu Athina se nám líbilo.Až na pláže jsme byli na Kosu velmi spokojeni.



Vloženo: 24.8.2008 11:08:14 Hotel: Athina

Poloha:

Poloha hotelu ne jak píší cestoky 10 minut, ale 30 minut ostré chuze naproti pastviny pro krávy,které jsou celý den na vyschlé louce na slunci a některé i bez vody.

Personál:

Personál celkem ochotný mluví jen řecky nebo anglicky.

Shrnutí:

Do toho hotelu bychom už nikdy nejeli ,protože kde jsme byli na stravu jsme si nikdy nestěžovali a na jídlo se těšli tady bylo umění se najíst ,aby jste neměli hlad ,prostě podůroveň



Vloženo: 27.9.2007 9:59:43 Hotel: Hotel Leonidas

Poloha:

klidné tiché prostředí ,blizko do města

Personál:

vstřícný

Shrnutí:

příjemné tiché prostředí,k pláži cca 800m komu nevadí procházka ten je spokojen,jen vybavení kuchyněk v apartmanech je nedostatečné je tam jen -2xpříbor,2x hrneček,2xmělký talíř,1x hrnec na vaření ,dvouvařič jinak nic ani nůž na krajení ani hluboký talíř -nedostatečná vybavenost



Vloženo: 6.7.2007 18:53:25 Hotel: Kos Aqua Beach Club

Poloha:

Hotel se nachází asi 3 km od letoviska Tigaki směrem na Kos. V bezprostředním okolí hotelu se nic nenalézá, zástávka autobusu do Kosu je asi 200 m od hotelu.

Personál:

Je tam hodně českých studentů, kteří jsou tam na praxi nebo na brigádě. Ale i ostatní jsou velice příjemní a v pohodě.

Shrnutí:

Tento resort je určen především pro rodiny s dětmi a orientuje se výhradně na německou klientelu, která v hotelu převažuje. Má své nedostatky, které jsou však převáženy k celkovému kladnému hodnocení.



Vloženo: 28.7.2008 13:52:53 Hotel: Kos Aqua Beach Club

Poloha:

Jen hotel a okolo ošklivá pole.....Žádná možnost procházek do města (3km po prašných cestách)

Personál:

Netekla teplá voda 48h a na recepci neustále opakovali, že se problém řeší. Chtěl jsem mluvit se šéfem hotelu a ten nebyl stále k zastižení. Koupat 1a1/2 roční a sedmileté dítě ve studené vodě??? Nádherný a nezapomenutelný zážitek. Umít si hlavu od chloro

Shrnutí:

Pokud někdo jede k bazénům a skluzavkám -O.K., ale na pláž a moře zapomeňte. Dospělý člověk má prolémy s vejitím do vody. S úklidem si moc hlavu nelámou což je v Řecku normální,ale Hotel je deklarován joko 4-hvězdičkový!!! Odlet z Prahy a zpátky z Kosu je v nočních až ranních hodinách.Na hotelu jsme byli v 1h ráno a zpátky v Praze ve 3h ráno. Geniální čas pro děti. Nechápu, jak může mít cestovní kancelář tento hotel doporučený jako ideální pobyt s dětmi!!!! V žádném případě. Celkově dovolená za 4.



Vloženo: 10.12.2007 21:38:07 Hotel: Kos Aqua Beach Club

Poloha:

Tento velmi příjemný hotel se nachází v menším letovisku Marmari. Velikou jeho výhodou je, že pár set metrů od hotelu je autobusová zastávka, ze které se velmi rychle dostanete do hlavního města Kos Town.

Personál:

Všichni jsou zde velmi milí, usměvaví, vstřícní a velice ochotní. Velká pochvala!

Shrnutí:

Hotel Kos Aqua Beach je velmi příjemný hotel, vhodný zejména pro rodiny s malými dětmi. Toto ubytování je vhodné pro klienty, kteří chtějí prožít klidnou, ničím nerušenou rodinnou dovolenou.



Vloženo: 24.8.2008 17:18:05 Hotel: Kos Aqua Beach Club

Poloha:

Vhodné pro strávení klidné dovolené, nerušené domorodci. Jen je to opravdu daleko za nějakými nákupy a památkami.

Personál:

Velice ochotný personál. Pomohli při řešení problémů v pokoji (neodtékala vana) - to opravili hned ten den, co jsme žádali. Úkli výborný denně.

Shrnutí:

Stručně - doporučuji



Vloženo: 6.10.2008 9:00:46 Hotel: Norida Beach

Poloha:

Cca 4km od Kardameny, dostupná procházkou kolem moře, hotelovým busem, taxi nebo půjčeným autem - doporučuji. Kolem pouze dva další hotelové komplexy společnosti Mitsis - Family village a Summer palace. Norida má nejvýhodnější polohu co se týče blízkosti

Personál:

Skvělý, ochotný, domluvíte se anglicky. V jídelně, na některých barech a v animačním týmu najdete i Čechy, Slováky, Poláky ... takže si popovídáte i v rodném jazyce :-). Na recepci ochotní, manažer hotelu všudypřítomný.

Shrnutí:

Určitě doporučuji všem kdo nemají dva týdny v plánu vylézt z hotelu, rodinám s dětmi, důchodcům ... no asi všem. Doporučuji půjčit auto, tři dny bohatě stačí - Kos+památky, severní strana ostrova, solné jezero, horská vesnička Zia, poloostrov Kefalos a nádherné pláže kolem. Pokud se ještě někdy budu chtít podívat na Kos, určitě se zase vrátím do tohoto úžasného hotelu :-))



Vloženo: 6.10.2008 10:01:29 Hotel: Studia Yiannis

Poloha:

Studia jsou umístěna v zahradě, nedaleko od rušnější ulice, pěšky cca 20 minut chůze do hlavního města Kos. V těsné blízkosti je půjčovna kol a motocyklů. Vhodné pro sportovnější návštěvníky. Moře vzdáleno cca 300-400 m. Obchůdky v okolí jsou dobře zásobe

Personál:

OK nepotřebovali jsme je po celý pobyt, kromě jednoho výpadku elektřiny v pokoji, což bylo do 5-ti minut vyřešené.

Shrnutí:

Pro " objevovatele" a turisty, kteří nechtějí sedět na pláži ideální místo, kdo chce polehávat na plážích doporučuji opačný konec ostrova, nádherné pláže u Kafalos.



Vloženo: 4.7.2007 15:13:22 Hotel: Studia Yiannis

Poloha:

Leží na předměstí Kosu, v klidné části. Do centra je to asi 20 minut procházkou po chodníku spojeným s cyklostezkou, částečně stínem stromů. Cestou je přístav soukromých lodí, kam se dá volně jít a okukovat.

Personál:

V hotelu vládně přátelská rodinná atmosféra. Žádné problémy nebyly, úklid asi 3x týdně. Češi mají 4 apartmány, jinak jsou zde samí Holanďané. Jsou tiší a příjemní.

Shrnutí:

Milý pobyt, ale spíš pro ty, kdo se chce po ostrově pohybovat. Výborný dosah města. Kdo jede jen kvůli pláži, tak je lepší na Tigaki a jižněji. Tam zase kromě pláže a hospod není nic.



Vloženo: 28.8.2007 12:26:42 Hotel: Hotel Nirides Beach & Apartments

Poloha:

docela dobrá, do města bylo jenom 1,5km a mohlo se jít pěšky nebo busem

Shrnutí:



Vloženo: 29.6.2008 14:49:44 Hotel: Hotel Nirides Beach & Apartments

Poloha:

hotel se nachází ve středisku Psalidi, od letiště je vzdálen asi 26 km, a od hlavního města Kos přibližně 1,5 km

Personál:

milý a příjemný personál, pro klienty hotelu každý den k dispozici česky nebo slovensky mluvící osoba

Shrnutí:

renovovaný hotel s vynikajícími službami, blízkost centra města Kosu – noční život



Vloženo: 14.8.2007 21:09:33 Hotel: Euro Village Achilleas

Poloha:

Vyhovujúca.

Personál:

Slušný, ochotný.

Shrnutí:

Slušný hotel za primeranú cenu. Veľmi dobré služby all inclusive, výborná strava.



Vloženo: 27.8.2007 18:01:56 Hotel: Euro Village Achilleas

Poloha:

Vyborna poloha, asi 1km od Mastichari, kludna lokalita.

Personál:

Mily a vzdy ochotny personal.

Shrnutí:

S dovolenkou sme boli velmi spokojni. Mozeme len doporucit.



Vloženo: 1.8.2008 20:28:44 Hotel: Euro Village Achilleas

Shrnutí:

Ked Vam ponuknu 4 hviezdy a na jednoduchych izbach mate mravce,HRZU,prach,po zivotnosti vybavenie,spinavu plaz /poniektory svaby,rospadnute dvere,chybajuce zakladne vybavenie/ Ze sa musite po troch dnoch ziadosti o vymenu izby,vyhrazat delegatke,ak ju nevymenia tak pojdeme byvat kunej domov!!!



Vloženo: 29.7.2008 10:08:49 Hotel: Euro Village Achilleas

Poloha:

Areal hotela je situovany asi 2 km od mestecka Mastichari, osamoteny ale rozlahly, priamo pri piesocnatej plazi. Pri komplexe budov je jeden obchodik so zakladnymi vecami a suvernirmi a tiez jedna pozicovna motoriek a stvorkoliek. Areal je velmi pekny, ci

Personál:

Personal je zlozeny vacsinou z mladych ludi roznych narodnosti, my sme nemali nikdy problem ani s komunikaciou ani s kvalitou, napr. obsluhy. Upratovacky su starsie grekyne, uz sice menej ochotne, ale tiez sme nemali problem. Animacny tim je zlozeny z rak

Shrnutí:

Cela nasa rodina bola s dovolenkou v tomto hotelovom koplexe velmi spokojna, je vhodny naozaj pre kazdeho, nasa stvorgeneracna zostava o tom svedci :) Komplex je pekny, plny zelene, pre male deti je tu moznost velkeho vyzitia, ak mate radsej pobyt pri bazene, je to pre vas ta prava volba, ale aj ak ste skor plazovy typ, myslim ze nebudete sklamany. Toto bola moja moja siesta dovolenka na jednom z greckych ostrovov a musim povedat ze co sa tyka ubytovania a sluzieb (all inclusive) bolo to to najlepsie, kde sme boli.



Vloženo: 29.7.2008 17:27:42 Hotel: Euro Village Achilleas

Poloha:

Blízko pláže. Asi 10-15 km od letiska na ostrove. (Denne asi 20-30 lietadiel).

Personál:

Ochotní. Ak sa dohovoríte.:o)

Shrnutí:

Na stupnici od 1 do 10 - sme sa na konci dovolenky zhodli 8+.



Vloženo: 1.7.2008 14:58:36 Hotel: Euro Village Achilleas

Poloha:

Osamocený komplex hotelových budov (odhadem kolem 350 pokojů či dvou-pokojů). Je umístěn na klidném místě nedaleko vesničky Mastichari - cca 20 minut chůze po pobřežní promenádě. Cesta po pobřeží je osvětlena lampami, které se však rozsvěcují dosti neprav

Personál:

Personál je zastoupen kromě Řeků (recepční, pokojské) také Poláky, Slováky, Italy, Bulhary, Turky (většinou se jedná o obsluhu na barech a restauracích, členy animačního týmu) a dokonce jsme v řadách personálu nalezly i jednu sympatickou slečnu z Čech. N

Shrnutí:

S dovolenou jsme byly spokojeni jen průměrně. Hotel, který je v katalozích presentován jako čtyřhvězdičkový nebo dokonce ****+ podle nás dosahoval tak na tři hvězdičky. Jeho velkým plusem je velký krásný bazén, zeleň a možnosti zábavy. Zato vlastní ubytování žádným zázrakem není (koupelna bez řádného odvětrávání, brouci na pokoji, klimatizace, která fungovala jen někdy, to mi zrovna nepřipadá jako luxus čtyřhvězdičkového hotelu). V minulých letech jsme Řecko navštívili již několikrát a ubytování ve tříhvězdičkových hotelech nám připadlo o poznání lepší než v tomto „čtyřhvězdičkovém“.



Vloženo: 1.9.2008 10:46:39 Hotel: Euro Village Achilleas

Poloha:

Primo u more, hotel 15 min od letiste.

Personál:

Ochotny.

Shrnutí:

Spise 3* nez 4



Vloženo: 8.9.2008 21:26:42 Hotel: Euro Village Achilleas

Poloha:

Hotel sa nachádza len 6 km.od letiska,je to rozsiahlý hotelový komplex.

Personál:

Vždy ochotný a milí,nieje problém sa dohovoriť aj slovenský.

Shrnutí:

Veľmi pekné prostredie s množstvom paliem. Odporúčam požičiať si auto a prejsť celý ostrov.Je velmi pekný. Na budúci rok sa tam určite vrátime.



Záznam: (1-30) | (31-60) | (61-90) | (91-120) | (121-150) | (151-180) | (181-210) | (211-218) |
Rádi poradíme

Kontaktujte nás. Rádi Vám odpovíme a poradíme

Kontaktní stránka

Náhodná fotografie:

Warning: SoapClient::SoapClient(http://xml.nettravel.cz/export.asmx?WSDL) [soapclient.soapclient]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home4/tautos/public_html/zajezdyadovolena-cz/inc/CSoap.php on line 11

Warning: SoapClient::SoapClient() [soapclient.soapclient]: I/O warning : failed to load external entity "http://xml.nettravel.cz/export.asmx?WSDL" in /home4/tautos/public_html/zajezdyadovolena-cz/inc/CSoap.php on line 11

Fatal error: SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'http://xml.nettravel.cz/export.asmx?WSDL' : failed to load external entity "http://xml.nettravel.cz/export.asmx?WSDL" in /home4/tautos/public_html/zajezdyadovolena-cz/inc/CSoap.php on line 11